SHL: DEBUT til Daniel Baastrup-Andersen

Foto: Jan Korsgaard

Efter nogle kampes tilløb kom det endelig så vidt: Daniel Baastrup-Andersen fik debut for Linköping i SHL.

Den unge danske back var på kamprapporten to gange i fjor uden at spille, og har i indeværende sæson optrådt på kamprapporten tre gange – dog uden at han har fået spilletid.

I går kom det endelig så vidt: Den 19-årige dansker, der siden 2015/16 har arbejdet hårdt i Linköpings juniorsystem, fik sit første skift og kan dermed nu kalde sig fuldbyrdet SHL-spiller. 

Så selv om Linköping tabte 2-3 til Rögle, var det en stor dag for Baastrup-Andersen, der fik 4:52 minutter  på isen.

– Jeg var lidt nervøs, men det var vældig “kul” endelig at komme med. Det var en skøn forløsning, efter at jeg har været meget med omkring holdet i efteråret, sagde Daniel Baastrup-Andersen til Linköpings hjemmeside efter kampen – hvor han derefter blev spurgt om, hvordan han ser på mulighederne for mere spilletid i den kommende del af sæsonen.

– Jeg fornemmer, at jeg er tættere på. Jeg skal kæmpe og vise mig frem og håbe på, at de vil have mig med. Men individuelt set er det gået godt for mig – både på Junior 20-holdet og i SHL-truppen, kom det optimistisk fra Baastrup-Andersen.