SHL: BRANDVARME HARDT afgjorde den første kvartfinale i overtid

Foto: Jan Korsgaard

Efter et småtrist grundspil har Nichlas Hardt for alvor fundet formen i slutspillet om det svenske mesterskab, hvor Malmö Redhawks i aftes overraskede og vandt 2-1 hos grundspilsvinderne fra Växjö Lakers.

Matchvinder: Selvfølgelig Nichlas Hardt, der var først over en retur inde foran mål, da der var spillet knap 17 minutter af den første periode af overtiden. Frederik Storm var også på isen og var med til at grave den puck løs, der til sidst endte inde foran mål, hvor Hardt stod placeret.

Nichlas Hardt står nu med seks point og som topscorer i det svenske slutspil, og har fået både opmærksomhed og en helt fænomenal start på sæsonens afgørende kampe, hvor også Frederik Storm i den grad har vist sig frem. Der må være basis for mindst 10.000 tilskuere i Malmö Arena, når de to hold mødes igen søndag.

Robin Alvarez bragte skåningerne foran 1-0 i anden periode, mens Tuomas Kiiskinen udlignede for hjemmeholdet blot 10 sekunder før tid. Det gjorde ondt på Redhawks, der dog formåede at finde sig selv igen i overtiden.

19:16 minutter til Frederik Storm og et par minutter færre til Nichlas Hardt i gårsdagens match.

I den anden kvartfinale i slutspillet lykkedes det for Frölunda at overvinde Skellefteå med 3-0.

Højdepunkter fra Växjö-Malmö:

Nichlas Hardt efter kampen: