SHL: 4-0! Växjö og Røndbjerg vandt danskeropgøret

Foto: Jan Korsgaard

Växjö Lakers var lørdag eftermiddag på besøg hos Malmö Redhawks, og det var et regulært danskeropgør.

Lakers med Jonas Røndbjerg mod Malmö med Matias Lassen, Nichlas Hardt og Frederik Storm og for en enkelt gangs skyld med fuld dansker-lineup – hvis man ikke tæller Malte Setkov med.

Det blev ikke nogen festlig eftermiddag for hjemmeholdet, der fik klask. Växjö og Røndbjerg vandt med stensikre 4-og er på fuld kurs mod titlen som grundserievinder i SHL.

Et enkelt point til stærke Røndbjerg i en flot anden periode, som gæsterne vandt 3-0 og dermed afgjorde kampen, der i de midterste 20 minutter var helt ensidig.

Både Lassen (-1) og Hardt (-2) fik omkring 13 minutters spilletid for Malmö, mens Frederik Storm (-2) røg op i omegnen af 16 minutter for hjemmeholdet.

Jonas Røndbjerg noterede sig for 11:55 minutter hos Lakers, og han kunne altså glæde sig over tre point og personlig succes med hjem i tasken.

Morten Madsen og Karlskronas kvaler i bunden blev forværret via et 3-5-nederlag hos Färjestad, mens Jesper Jensen og Brynäs er på vej opad efter 4-1 hjemme over Frölunda i en kamp, der blev præget af ballade mellem spillerne og en yderst intens stemning.

Jesper Jensen satte det vigtige 3-1-mål for Brynäs i slutningen af anden periode.