Serbien videre i OL-kvalifikationen

Hvilket drama, der udspillede sig i OL-kvalifikationen i spanske Valdemoro sent søndag aften. 950 tilskuere så værterne gøre op med Serbien i den absolut afgørende kamp om billetten til næste runde, og efter en spansk 2-0-føring efter de første 20 minutter, diskede Serbien op med et vældigt comeback.

Udlignede i anden periode og scorede to gange i tredje, inden serberne ved 4-3 i slutfasen fik en udvisning. Dermed fik Spanien mulighed for at spille seks mod fire til sidst, men det udnyttede serbernes Mirko Brkusanin til at score i tomt bur og lukke den spanske fest definitivt.

Dermed vinder Serbien puljen med otte point foran Spanien med seks point. Begge hold havde store problemer med at slå Island, der sluttede på en sikker tredjeplads foran Kina.

Dermed sluttede et par emotionelle uger for mange af de serbiske spillere. En del af det serbiske hold var nemlig også en del af det Partizan Beograd-mandskab, der for et par uger siden fik læsterlige klø i Continental Cup af polske Tychy, britiske Coventry og rumænske Dunarea.

Serbien får formentlig problemer med overhovedet at komme i nærheden af point, når det i februar i Cortina gælder værterne fra Italien, Holland og Storbritannien i næste runde.