Sejr til Danmark på 4-2 over Østrig: Tre point til Bruggisser og Lauridsen

Vojens Efterskole
Foto: Jan Korsgaard
Vojens Efterskole

1200 tilskuere var på plads i Stadthalle i Klagenfurt i aften, hvor det blev til en dansk revanche for nederlaget i turneringen i Polen tidligere på sæsonen. De rød-hvide gæster vandt med 4-2 over Østrig i en kamp, hvor både Phillip Bruggisser og Markus Lauridsen noterede sig for mål og to assister. 

320×360 artikel

Dermed fortsatte de to backer deres fine sæsoner for de respektive klubhold i Krefeld og HV71. Sebastian Dahm tog 23 østrigske forsøg i sin landskamp nummer 99 for Danmark. 

Thomas Raffl bragte østrigerne foran i første periode, men Danmark fik udligning af Jonas Røndbjerg, der blev assisteret af Markus Lauridsen og Thomas Spelling. Danmarks mål faldt i det 13. minut og så var der ellers scoringspause indtil halvvejs inde i kampen, hvor Florian Baltram satte 2-1-målet for Østrig.

Kort før pausen slog det danske backpar Bruggisser/Lauridsen til. Førstnævnte assisteret af sidstnævnte med 31 sekunder til pausen.

I tredje periode var det med omvendt fortegn. Markus Lauridsen assisteret af Bruggisser med 10 minutter igen. 

Thomas Spelling kom på tavlen med sit andet point i sin landskamp nummer 51, da han satte det sidste mål i tomt bur. 

Fin sejr til det danske mandskab, der i eftermiddag kunne se Norge vinde 2-0 over Frankrig. Franskmændene bliver Danmarks næste modstander i morgen klokken 20 i Klagenfurt.