Sebastian Feuk stopper ishockeykarrieren – satser civilt

Vojens Efterskole
Sebastian Feuk - Rungsted Seier Capital - Foto: Bluelinemedia.dk
Vojens Efterskole

Sebastian Feuk leverede en fremragende sæson i fjor, men nu er det slut med karrieren for Rungsted-målmanden, der i flere sæsoner har kæmpet hårdt for at slå sig igennem som førstemand i Rungsted-buret.

Trods solide præstationer næsten sæson efter sæson, er det aldrig lykkedes for Feuk at hamre sig ind for importmålmændene, og nu satser han i stedet civilt, skriver Rungsteds hjemmeside.

– Desværre skal vi sige farvel til Sebastian Feuk, der efter moden overvejelse har valgt at indstille karrieren. Sebastian Feuk stod 20 kampe i den forgangne sæson med en redningsprocent på 91,3 og fik sin debut på seniorlandsholdet, hvor han gjorde det helt fantastisk. Sebastian og hans kæreste Julie skal være forældre indenfor kort tid, og derfor har Sebastian valgt at prioritere familien og den civile karriere i bankverdenen, skriver Rungsted Seier Capital, der takker Feuk for indsatsen – både i moderklubben og i ligaregi. 

Sebastian Feuk nåede to landskampe for Danmark, og han ender formentlig med den mest pletfri statistik overhovedet i dansk ishockeyhistorie.

To kampe, et mål imod, blev facit af hans deltagelse i kampene i Østrig i november, hvor Feuk stod i 2-0-kampen mod Norge og 2-1’eren mod Østrig.