Sebastian Ehlers tager yderligere to sæsoner i Odense

Vojens Efterskole
Foto:Frank Nielsen/FN SPORTSFOTO
Vojens Efterskole

Sebastian Ehlers er aalborgenser af opvækst, men har de seneste sæsoner præsenteret sig som en solid mand i Odense Bulldogs, og han er tilsyneladende blevet så tilfreds med livet og ishockeyen i den fynske hovedstad, at han har skrevet kontrakt for de kommende to sæsoner. 

320×360 artikel

– Først og fremmest er jeg utrolig glad for, at jeg stadig skal være en del af Odense Bulldogs de næste to år. Lige siden jeg kom hertil, har jeg følt mig meget velkommen, og både min hustru og jeg har fået et rigtig godt forhold til både fans, organisationen og mine medspillere, og vi kan rigtig godt lide at være i byen, siger han. 

– En af de mange grunde til, at jeg har skrevet ny kontrakt med Bulldogs, er at jeg gerne vil være en del af opgaven med at bringe klubben tilbage til toppen i Metal Ligaen. Spillerne, fansene, sponsorerne og byen fortjener et hold, som hvert år kan være med, hvor det er sjovt, og det vil jeg gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe med, forklarer Ehlers til klubbens hjemmeside. 

Træner Pelle Svensson havde Sebastian Ehlers højt på sin ønskeliste for de kommende sæsoner. 

– Sebastian er en dygtig og meget spilintelligent center, som er vigtig på vores hold. Både på isen og udenfor isen er Sebastian en vigtig brik i vores genopbygning af Bulldogs. Det er vores erklærede mål indenfor en to-tre årig periode at være tilbage helt i toppen af dansk ishockey, og Sebastian var en af de første spillere, som vores chefcoach, Pelle Svensson, skrev på sin ønskeseddel til det kommende år, siger sportschef Henrik Benjaminsen.