Se målet – Patrick Russell på scoringstavlen for Edmontons Young Stars

Foto: Jan Korsgaard

Forleden var det Mikkel Aagaard, der scorede for Calgary Flames i Young Stars-turneringen i Penticton, hvor de unge spillere fra Calgary, Edmonton, Vancouver og Winnipeg mødes for at teste i en hurtig turnering.

Her til aften var det så Patrick Russell, der i Edmontons sidste kamp i turneringen scorede et ganske fremragende mål, da han i anden periode leverede 2-1-målet i kampen mod Winnipeg Jets.

Russell afsluttede – som det ses i klippet nedenfor – et fremragende powerplay, hvor han var assisteret af ingen mindre end det finske superløfte Jesse Puljujärvi – og holdkammeraten fra i fjor på St. Cloud State University, Joey Benik.

En fin afslutning på turneringen for Russell, der før aftenens kamp stod noteret for -2 i plus/minus-statistikken og ikke havde haft succes på fem skud.

Nu lykkedes det omsider for Russell og hvilken fin scoring, som han i øvrigt supplerede op med en assist på 1-1-målet. Stor aften for den danske forward.

Edmonton vandt kampen 4-1 og snuppede også turneringssejren med tre gevinster af tre mulige. Senere i nat spiller Mikkel Aagaard sin sidste kamp i turneringen for Calgary, der møder Vancouver.