SDHL: JOSEFINE JAKOBSEN klar til finaleserien med Djurgården

Tredje og afgørende kamp i Stockholm søndag i kvindernes SDHL-slutspil i Europas stærkeste liga på spindesiden.

Skulle Amalie Andersen og Nicoline Jensen til finalen med Linköping eller ville den tidligere dobbelte svenske mester og stjernespiller hos Djurgården, Josefine Jakobsen, trække skøjten ind finalen mod sensationsholdet HV71, der slog favoritterne fra Luleå ud med 2-0 i kampe?

Det blev Josefine Jakobsen, der gennem hele slutspillet har spillet den forventede hovedrolle hos Djurgården, der er blevet bedre og bedre, som sæsonen er skredet frem.

I dag stod hun for en enkelt assist, da et fysisk stærkt og velkørende Djurgården-mandskab vandt 4-1 over gæsterne, der aldrig rigtig kom til fadet i den vigtige tredje kamp i serien.

Dermed er Josefine Jakobsen nummer to på hele topscorerlisten i slutspillet med sine ni for tre mål og seks assister. Et fremragende facit for den danske strateg, der har to holdkammerater omkring sig på listen. Tina Enström er etter med 10 point, Andrea Dalen treer med otte point.

I december var Djurgården på besøg hos Michelle Karvinen, Josefine Persson og Michelle Weis hos Luleå i et dobbeltopgør. Luleå vandt kampene 11-0 og 5-0. I dag er Luleå ude, mens Djurgården skal spille SM-finale. Tal om at time formen på det rette tidspunkt.