SDHL: Jakobsen afgørende i Djurgården-sejr, Weis og Karvinen på tavlen

Josefine Jakobsen lavede sine første point i SDHL i denne sæson, da hun med et mål og en assist var en af hovedkræfterne bag Djurgårdens 4-3-sejr på udebane mod MODO.

25-årige Jakobsen lagde op til Alexandra Palms 1-0-scoring i første periode, og tre minutter inde i tredje periode sendte hun Djurgården på sejrskurs med et powerplaymål til 3-1. Stockholm-mandskabet formåede at holde fast i føringen, selvom MODO i to omgange fik reduceret.

Djurgården blev det første hold, der tog point fra MODO i denne sæson, hvor kvinderne fra Örnsköldsvik havde vundet deres første tre kampe i den bedste svenske række, som har skiftet navn til SDHL. Djurgården har seks point efter tre kampe.

Michelle Weis og Michelle Karvinen noterede sig også for point i søndagens runde, hvor deres Luleå-mandskab slog AIK med 3-1. Karvinen fik en assist på Luleås 2-0-mål i begyndelsen af anden periode, mens Michelle Weis scorede til slutresultatet 3-1 i slutningen af perioden.

Luleå topper SDHL sammen med HV71. De to hold har begge maksimumpoint efter fire kampe. HV71 slog søndag Leksand, som har Jeanette Langsager og Caroline Søndergaard på holdet, med 5-3.