Sæsonens bedste White Hawks-kamp

Frederikshavn vandt stensikkert med 3-0 over SønderjyskE fredag aften, og nordjyderne har gang i en god stime for tiden – og fik lagt afstand til netop SønderjyskE i kampen om grundspillets førsteplads. Træner Peter Johansson var derfor en yderst tilfreds mand, da han talte med Nordjyske efter kampen.

– Det var vel nok sæsonens hidtil bedste kamp. Vi var meget solide og disciplinerede, og vi var klart det bedste hold på isen. Vi spiller med stor gejst og masser af humør. Vi har sjusket og ikke altid været helt skarpe, men har alligevel hentet point. Den slags giver selvtillid. Men fredag var vi virkelig til stede, siger han til Nordjyske.

Og ifølge Peter Johansson bliver det bare endnu bedre for nordjyderne i den kommende tid – for der er mere potentiale i holdet, siger han.

– Vi kører nogle meget lange træningspas og arbejder koncentreret med tingene. Jeg føler, at vi hele tiden bygger på, og jeg tror ikke, vi har set holdets topniveau endnu. Men det kommer vi forhåbentlig til i slutspillet, lyder det fra White Hawks’ svenske træner.

I den anden lejr, hos Dan Ceman, var stemningen anderledes trykket.

– Mentalt har vi det vanskeligt for øjeblikket, det skal vi prøve at arbejde os ud af, siger han til Nordschleswiger.dk.

– Frederikshavn angreb os højt, højere end vi har oplevet tidligere, og vi havde svært ved at arbejde under det pres, specielt vores unge forsvarsspillere. Efter de kom foran, fik vi skabt særlig meget offensivt, fik ikke skab målchancen og endte kun på 15 skud. Vi jagtede mest pucken mod en meget stærk modstander, kom det anerkendende fra Dan Ceman efter kampen.