Reid: Uvist, hvornår Bjarke Møller er tilbage

En af de mest rutinerede spillere i Metal Ligaen, Bjarke Møller, har blot spillet 10 kampe i denne sæson, og han har længe siddet ude med følgerne af en hjernerystelse.

Derfor, fortæller Aalborg-træner Brandon Reid, står det endnu ikke klart, hvornår Møller vender tilbage til Pirates-truppen.

– Det er ikke lige om hjørnet, at Bjarke vender tilbage. Nu har han været ude i fire måneder på grund af sin skade, så selv om han skulle blive klar og få lov til at spille af vores lægestab, ville der gå to-tre uger, før han kunne spille på holdet igen. Det er den prognose, jeg kan give lige nu, siger Reid. 

Dermed kan man vel sagtens konkludere, at Bjarke Møllers sæsonafslutning i den grad står hen i det uvisse. Men når den rutinerede mand at blive klar til slutspillet og komme i form, vil han utvivlsomt være en god mand for Reid at kunne sætte ind i de afgørende kampe.

Bjarke Møller har spillet over 500 kampe for AaB Ishockey og Aalborg Pirates, og den dybt respekterede spiller har flere gange været ude efter hjernerystelser.