Så endte Patrick Kanes pointstime

Foto: Bridget Samuels

26 NHL-kampe i træk med point. Det blev facit for Chicago Blackhawks-stjernen Patrick Kane, som tirsdag måtte se sin lange pointstime ende, da de forsvarende mestre tabte med 3-0 til Colorado Avalanche.

Patrick Kane fik ellers masser af istid i tirsdagens kamp i sin jagt på at forlænge pointstimen, som han indledte 17. oktober i en hjemmekamp mod Columbus Blue Jackets. Den amerikanske forward fik dog ikke sendt nogle skud på mål i sine 23:11 minutter på isen, og da ingen af Kanes holdkammerater kom på måltavlen heller, sluttede pointstimen.

– Det var en god stime. Jeg fik ikke noget point i aften, så nu kan jeg udelukkende fokusere på at spille ishockey, og det bliver dejligt ikke at skulle tale om det mere. Det bliver lidt udmattende, når du skal tale om det hver dag, så jeg glæder mig til bare at skulle spille ishockey nu, sagde Patrick Kane efter kampen til NHL.com.

Patrick Kanes pointstime endte med at være den længste i Chicago Blackhawks’ historie og den længste af en amerikaner i NHL nogensinde. Der var endnu et stykke op til Wayne Gretzkys NHL-rekord på 51 kampe i træk med point, men Kane passerede i søndags Sidney Crosbys rekord, og han er dermed den aktive NHL-spiller med den længste pointstime.

Se højdepunkter fra kampen mellem Chicago og Colorado her: