Rungsted vil holde på Kangasniemi

Foto: Jan Korsgaard

Rungsted hentede for nylig finske Antti Kangasniemi ind på en tryout-kontrakt, og tilfredsheden med den finske centermands indsats har været så stor, at nordsjællænderne forventer og håber at kunne forlænge kontrakten med ham. Det siger Rungsted Ishockey-direktør Thomas Friberg til FACEOFF-online.dk.

– Han har været solid, og vi regner desværre ikke med, at Johan Andersson kommer til at spille mere i den her sæson. Han har en skade omkring hoften, som er brudt op, og skal MR-scannes 9. november. Det er virkelig ærgerligt, men der er formentlig ikke noget at gøre. Desværre, siger Friberg.

Johan Andersson nåede at ramme fem point (1-4) i syv kampe, mens han var skadet. Antti Kangasniemi har foreløbig stået for to assister i tre kampe, men arbejdsindsatsen over hele banen har i de samme tre kampe været så stor, at finnen altså ser ud til at spille Metal Liga i resten af sæsonen.

I Rungsted har man den skadede back Daniel Nielsen tilbage efter landsholdspausen, ligesom det også forventes, at Joachim Holten Møller snart er tilbage. Der kan dog gå en eller to kampe, før Rungsted-kaptajnen igen er klar til at trække trøjen med C’et over hovedet, siger Thomas Friberg til FACEOFF-online.dk.