– Rungsted var smarte

SønderjyskE’s stime på 16 kampe uden nederlag i ordinær spilletid blev i går stoppet af et stærkt agerende Rungsted-hold, der spillede smart, disciplineret og effektivt – og havde godt fat i de forsvarende mestre. Det anerkendte både Kim Lykkeskov og træner Dan Ceman overfor klubbens hjemmeside.

– Vi må sige at vi blev straffet af et smart spillende Rungsted-mandskab i dag. De stod kompakt i deres defensiv, og den formåede vi ikke at låse op i aften. Havde vi lige haft lidt mere momentum, havde vi måske kunne have fået hul på bylden, og så havde det formentlig været en hel anden kamp. Nu tabte vi, og sådan går det jo desværre en gang imellem, lød det fra Lykkeskov.

Dan Ceman er ikke en mand, der er vant til at se sit hold blive blanket på hjemmebane. I aften lykkedes det for Michael Clemente at  holdet nullet mod SønderjyskE.

– Vi tabte til et smartere hold, de ville det mere end vi ville. Vi mødte et defensivt smart spillende hold, hvor vi forsøgte at spille lidt for meget det smarte spil. Det lykkedes ikke i dag, da Rungsted ikke lavede nogle fejl, som gjorde at vi kunne spille det spil, vi forsøgte. Vi havde heller ikke den glød og passion, som vi burde have haft, sagde Dan Ceman til soenderjyske.dk.