Rungsted styrkes markant fra i morgen

Foto: Jan Korsgaard

Rungsted Ishockey træder i morgen ind i Metal Ligaen igen med en hjemmekamp mod Esbjerg Energy, og de nordsjællandske drenge kan nu spille helt frit, for slutspilspladsen er nu også sikret i teorien.

Hvad bedre er for Rungsted er, at holdet virkelig bliver forstærket frem mod slutspillet i Metal Ligaen, hvor det tyder på, at samtlige skadede spillere er blevet klar. Det har klubbens hjemmeside meldt ud over den sidste uges tid. Blandt andet giver det igen plads til den amerikanske målmand Michael Clemente, ligesom den svenske center Johan Andersson igen har meldt sig på banen.

– Det har været en frustrerende sæson med de skader. Men nu vil jeg ud og vise, at jeg kan være en vigtig spiller for holdet i slutspillet,” siger Johan Andersson, der ifølge Rungsteds hjemmeside har leveret fremragende i de facetter af spillet, som publikum måske ikke lige har øje for.

– Vi har jo fået Johan, fordi han er en dygtig spiller i det defensive, hvor hans kvaliteter ligger. Blandt andet i boxplay. Måske ligger man ikke ligeså meget mærke til ham, som de mere offensive spillere, der tit stjæler opmærksomheden, siger Rungsted-træner Per Holten Møller til Rungsted.is.

Samtidig skulle Jonas Røndbjerg være klar til at spille i morgen, ligesom det også er sandsynligt, at Joachim Holten Møller vender tilbage mod Esbjerg. Nikolai Gade arbejder hårdt på at blive klar frem mod slutspillet, så fra i morgen bliver det altså et Rungsted-hold med både stor top og bredde, der træder op og formentlig kan blive et farligt hold i kvartfinalen for enhver mulig modstander.