Rungsted slog Rødovre i overtidsdrama

Foto: Jan Korsgaard

2077 tilskuere var på plads til akt nummer to i den sjællandske klassiker mellem Rødovre og Rungsted, og i aften lagde Rødovre Centrum Arena is til en langt mere jævn kamp, end det var tilfældet i aftes i Bitcoin Arena.

Rungsted vandt kampen med 2-1, men vi skulle helt hen til overtiden, før gæsterne kunne trække sig ud af matchen med det afgørende bonuspoint.

Det blev Marcus Olsson, der endte som matchvinder, da Rungsted udnyttede en powerplay-mulighed kort inde i overtiden. 

I forvejen havde Olsson scoret Rungsteds første mål godt 54 minutters effektiv spilletid tidligere, da han på glimrende vis reagerede på en skud, der ramte ham og vendte rundt og scorede. 

Det rystede nu ikke hjemmeholdet, der kom op med meget større moral end i går og sled sig ind i kampen.

I det 28. minut lykkedes det for Rødovre at passere Jon Lee-Olsen, der havde fået chancen i Rungsted-buret. Det var Julius Nyqvist, der satte scoringen for hjemmeholdet, i øvrigt efter en god start af Rødovre på anden periode.

Hjemmeholdet måtte se Stefan Ridderwall udgå med en skade og blive erstattet af Christian Larsen i anden periode, og i løbet af kampen mistede hjemmeholdet også Steffen Klarskov, fortæller Rødovre Lokal Nyt.

Omvendt skriver fansitet fra Rungsted, Champagnebugten.dk, at Mattias Persson også udgik for Rungsted i løbet af kampen, så der var mandefald på begge sider i en tæt og jævnbyrdig dyst.

Med sejren i overtid har Rungsted nu ni point ned til SønderjyskE på andenpladsen, mens Rødovre stadig har godt fat i den syvendeplads, der i første omgang betyder, at man slipper for play-in. Coach Bogren vil dog formentlig glæde sig mere over, at hjemmeholdet i aften kom langt mere respektabelt ud af kampen end i aftes. 

Det var vigtigt for Mighty Bulls. 

Referatet skrevet på baggrund af lokale medier og fansites. Vi kunne desværre ikke være til stede i Rødovre i aften.