Rungsted: Rutineret finsk målmand ind for resten af sæsonen

Rungsted Seier Capital henter en ny mand på målmandsposten til den resterende del af sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse, der netop er kommet ud på klubbens hjemmeside.

Det bliver den 36-årige finske målmand, der Tuomas Tarkki, der kommer ind for den resterende del af sæsonen.

– Vi er glade for at få en målmand, der gennem mange år har holdt høj international klasse, og som har stor erfaring med at vinde i et slutspil udtaler Rungsted Seier Capitals direktør Thomas Friberg.

– Tuomas er en meget professionel sportsudøver og vi er svært tilfredse med at det lykkedes at nå til enighed i skarp konkurrence med flere andre klubber, tilføjer han.

Rungsted skriver følgende:

Tuomas Tarkki er en rutineret herre på 36 år, der i bagagen har fem medaljer fra den bedste finske række, heraf to i guld. De seneste tre år har han deltaget i Champions Hockey League for henholdsvis JYP og BK Mlada Boleslav.

Denne sæson prøvede Tuomas lykken i den bedste tjekkiske række, men dette ophold blev aldrig nogen succes, og hverken han selv eller hans kone Saija, der i øvrigt er 4-dobbelt OL deltager og 6-dobbelt VM deltager for det finske ishockeylandshold, faldt til i det østeuropæiske.

Det betyder, at Rungsted siger farvel til Jeff Lerg, for man satser stadig på, at Sebastian Feuk skal være en del af klubbens målmandsteam.

– Jeffs situation er endnu ikke fuldt afklaret, men vi tror fortsat på Feuk, og vi vil ikke køre med tre målmænd, siger Thomas Friberg supplerende til Faceoff.dk.