Rungsted passerede Odense i tabellen

Foto: Jan Korsgaard

Hvidovre Ishockey Fighters-Rungsted Seier Capital 1-4 (0-1,1-2,0-1) Rungsted Seier Capital er i top seks og kan nu selv afgøre, om det skal blive til en direkte slutspilsplads. Det blev realiteten efter en sikker 4-1-sejr over Hvidovre i Allan Villadsen Ishockey Arena.

Rungsted chokstartede med en hurtig Morten Green scoring efter 27 sekunder i en situation, hvor Hvidovre ikke var tætte nok i deres markeringer. Scoringen var det absolutte lyspunkt i en første periode, hvor Rungsted stod godt i banen og Hvidovre manglede skarpheden til for alvor at blive farlige.

Anden periode blev domineret stort af Rungsted som for alvor fik omsat deres megen puckbesiddelse til en masse afslutninger mod mål. Hvidovre med kun 14 mand på holdkortet kæmpede i flere omgange med at få vejret.

Rungsted bragte sig på 2-0, da Nikolaj Rosenthal kom tæt under mål i et hurtigt opløb. Her afsluttede skarpretteren fladt under Lundstrøm. Hvidovre fik kunstigt åndedræt via en styring af Adam Carnestad, der fikst dirigerede pucken forbi Sebastian Feuk til 1-2.

Rungsted havde flere muligheder i overtal, men det var først med knap to minutter igen at Rosenthal med sit andet mål kunne sætte 3-1 til udeholdet, der dermed fik udbygget deres føring til to kort inden pausen.

En trist tredje periode, hvor Rungsted koncentrerede sig om at holde Hvidovre på afstand og ikke opgive nogle store chancer bagude. Hvidovre kæmpede men forgæves mod et koncentreret mandskab. Morten Green blev kampens sidste målscorer da han scorede til 4-1 flot sat op af tilbagevendte Mattias Persson.