Rungsted og Herning i menneskehænder

Blue Fox Hernings Tysklands-turné endte i eftermiddag i Hamburg, hvor midtjyderne spillede for en fin kulisse i Freezers’ officielle sæsonåbning. Herning-mandskabet kom i menneskehænder hos Morten Madsen, Julian Jakobsen og co., der vandt 5-0 foran 6040 tilskuere.

Det var i midtperioden, som endte 4-0, at Hamburg-mandskabet for alvor trak fra – og det var endda Morten Madsen, der satte lavinen med sin scoring til 2-0.

Blue Fox drager hjem til Metal Cup-kvartfinaler mod Frederikshavn i den kommende uge.

Her møder Rungsted i første omgang Amager i første runde tirsdag aften, og det forventes vel, at Rungsted også skal være til et par kvartfinaler mod enten Rødovre eller Aalborg.

Rungsted spillede i dag den tredje kamp ved Jubilæumscuppen i Kristianstad i Sverige, hvor nordsjællænderne ligesom Herning blev holdt målløse. Det var Allsvenskan-oprykkerne fra Malmö, IK Pantern, der vandt 2-0 over Per Holten Møllers og Olaf Ellers mandskab.

– De er nok lige individuelt den tand for stærke til os, for det var tydeligt, at de er lidt foran på nogle områder. Men vi har haft en god oplevelse, siger Per Holten Møller til klubbens hjemmeside.

– Alle har fået godt med spilletid og når hockeyen foregår på så godt et niveau, så skal vi bare være glade over, at vi har fået chancen for at være med i sådan en turnering. Det er den slags, der skal få os videre i teksten, siger han.