Rungsted nede i dyndet efter nyt nederlag

Foto: Jan Korsgaard

Rungsted Ishockey-Frederikshavn White Hawks 3-5 (0-0,0-3,3-2) Frederikshavn er tilbage på sporet, mens Rungsted hænger fast i dyndet i bunden af Metal Ligaen. Det er konklusionen efter aftenens kamp, som blev overværet af 725 tilskuere i Saxo Bank Arena.

Mathias Bau var efter en fornuftig comeback i tirsdags igen ude for gæsterne, mens Rungsted for første gang havde Antti Kangasniemi med inde på holdet. Han gik ind i en kæde med Ossi Saarinen og Erik Hjalmarsson.

Kangasniemi gjorde sig dog ikke bemærket på kamprapporten.

Det gjorde Frederikshavn fra det 23. til det 33. minut. På ti minutter scorede gæsterne tre gange ved Adam Miller, Colin Vock og Marcus Olsson og satte dermed kurs mod sejren.

Et Rungsted-hold, der stadig havde Marcus Nielsen nede som back og importspilleren Anthony Aquino helt nede i fjerdekæden, fik reduceret efter 45 minutter ved Tobias Kisum, men gæsterne huggede lynhurtigt til. To gange.

Robin Bergman og Jacob Dahlström scorede til 4-1 og 5-1, og så hjalp det nok så meget med to Rungsted-reduceringer i slutfasen (Tobias Kisum og Nicolai Weichel).

Det var i øvrigt Sebastian Feuk, der igen havde fået tjansen i Rungsted-målet.

Noget skuffende har hjemmeholdet blot 10 point i de første 11 kampe, og er stadig det hold, der primært jages af Aalborg (7) og Herlev (3) i bunden af Metal Ligaen.