Rungsted mistede yderligere to spillere

Foto: Jan Korsgaard

Rungsted Seier Capital vandt uden de store problemer med 5-0 over Herlev i aftes, men det i forvejen temmelig skadesplagede Rungsted-mandskab tilføjede yderligere tre spillere til den ærgerlige liste. I forvejen var Rungsted uden Johan Andersson, Tobias Kisum og Jonas Røndbjerg og så rejste Anthony Aquino hjem for nylig.

I aftes udgik så kaptajn Joachim Holten Møller, der afsluttede kampen oppe på tribunen.

Nikolai Gade måtte på hospitalet og ifølge Rungsted.is – ingen melding om, hvor og hvordan han blev skadet – bliver han ikke klar før efter landsholdspausen midt i februar.

Morten Green fik et skud over foden, men efter at have ømmet sig en smule, kunne landsholdsspilleren vende tilbage og gennemføre de sidste 20 minutter, skriver Rungsted.is.

Om kampen skriver Rungsteds hjemmeside:

“Trænerduoen hæftede sig efter kampen specielt ved, at Rungsted holdt fast i styringen det meste af de 60 minutter og dermed viste en fin koncentration.”

“Der meldes om en styrket intensitet på træningerne de sidste par uger trods skadesproblemerne, og det virker også som om spillerne i kampene er en tand mere på lige for tiden. Nu er det så bare med at holde fast i denne trend.”