Rungsted henter Ossi Saarinen

Foto: Jan Korsgaard

Rungsted Ishockey har gjort noget, der ligner et scoop ved at hente den finske forward Ossi Saarinen til klubben. Finnen var en af de dominerende spillere i Metal Ligaen i fjor, hvor han sammen med Tuomas Muhonen udgjorde en frygtet angrebsduo hos Gentofte.

Den teknisk stærke Saarinen lavede 37 point i 32 kampe i fjor, og Rungsted havde muligheden for at slå til, da chancen for at hente ham bød sig.

– Vi har haft en større partnertilgang end vi havde forventet og er faktisk ganske pænt foran samme tidspunkt sidste år, og omsætningen på sæsonkortene er også mere end fordoblet, så vi har valgt at fremskubbe denne forstærkning på forwardpladserne en smule, siger direktør Thomas Friberg i en pressemeddelelse fra klubben.

– Sportsligt set er det selvfølgelig også vigtigt, fordi vi med 12 forwards har et mere ideelt antal spillere at arbejde med, da det giver trænerne mulighed for at træne og spille med fire kæder. Vi må jo erkende at 11 forwards også ville gøre os skrøbelige, hvis der kom et par skader, siger han.

Trænerduoen Holten Møller og Eller:

– Vi synes, han var mellem de bedste spillere i ligaen i sidste sæson, og fra flere forskellige kilder får vi at vide, at han også er en behagelig og kompetent person samt en hårdt arbejdende spiller til træningerne. Så det er glædeligt, at han ønskede at komme her til, lyder det fra de rutinerede folk i Rungsted-boksen.