Rungsted henter NHL-meriteret back

Endnu et spændende navn har ramt Metal Ligaen i form af den 31-årige back Mike Vernace, der i en lang karriere har ramt højdepunktet i 22 NHL-kampe for Colorado og Tampa Bay. Vernace har spillet i adskillige store ligaer hid og did, og har også en del europæisk erfaring på sit visitkort.

Samtidig har han altså dyb, dyb erfaring fra AHL, hvor han har spillet næsten 500 kampe for flere forskellige klubber.

Han har både spillet SHL-hockey for Rögle og DEL-ditto for Mannheim tidligere i karrieren, og kommer fra et ophold i EBEL, hvor han i sidste sæson spillede for Fehervar AV19 i Ungarn.

Rungsted Seier Capital præsenterer ham således: 

Vernace har også haft NHL-kontrakt med både Atlanta Thrashers, San Jose Sharks og senest i 2012 med Florida Panthers, uden dog at have spillet på NHL-holdet i disse klubber.

I stedet blev det til hele 476 kampe i AHL, hvor Vernace bl.a. var i Conference-finalen med Hamilton Bulldogs i 2010.

I 2013 tog Vernace på sit første europæiske ophold med en sæson i DEL hos Adler Mannheim og året efter spillede han for Rögle i Allsvenskan, så han kender på forhånd en del til kulturen i det nordeuropæiske.

“Vi er glade for, at det er lykkedes at finde en stærk rutineret spiller, som også har en offensiv side vi kan få glæde af,” lyder det fra direktør Thomas Friberg. Denne offensive side kom bl.a. til udtryk, da han i OHL i sin tid endte på toppen af assistlisten, så der er givetvis lagt op til at få Vernace at se i en del fremadrettede situationer både i opspillet og spillet inde i offensiv zone.