Rungsted henter Frederik Høeg i Hvidovre

Foto: Jan Korsgaard

Frederik Høeg spillede en flot kamp søndag eftermiddag i Odense på sin gamle hjemmebane, hvor han i selskab med Anders Schultz, Victor Cubars og backerne Lindhøj og Lundblad flåede rigtig godt i Bulldogs-forsvaret.

Nu vender Frederik Høeg såmænd tilbage til Odense i aften igen – bare med en ny trøje over hovedet. Allround-angriberen skifter nemlig til Rungsted, hvor han skal styrke bredden for resten af sæsonen, skriver klubben på sin hjemmeside.

Klubben skriver følgende: 

– I Rungsted har vi været ramt på bredden allerede inden sæsonen startede, idet Emil Oliver Christensen måtte opsige sin kontrakt da han var blevet optaget på sit drømmestudie. Kort inde i sæsonen blev Mikael “TC” Christensen skadet, og nu er Rasmus Andersson ligeledes ude et stykke tid. Da vi formentlig skal sende Gustav Green afsted til U20-VM om kort tid, begynder truppen for alvor at se for smal ud.

– Med tanke på de sidste sæsoners mange skader omkring denne tid, mente vi det var rettidig omhu at styrke bredden på angrebssiden. Frederik er en spiller med god erfaring fra ligaen, han er højrefattet, og han kan spille både center og wing, siger Rungsted Seier Capitals sportschef Morten Hagen.

– Kontrakten med Frederik Høeg-Jørgensen er kommet i stand med hjælp fra vores gode samarbejdspartner Team Hørsholm, der har sørget for vi kunne få de økonomiske ender til at nå sammen. Der skal lyde en stor tak til Team Hørsholms bestyrelse for at træde til og hjælpe med meget kort varsel siger Rungsted Seier Capitals Direktør Thomas Friberg.