Rungsted har fundet sin nye førstecenter

Vojens Efterskole
Vojens Efterskole

Rungsted Seier Capital har signeret en ny import, der kommer fra halvanden sæson i den næstbedste tyske række, DEL2. Her han senest gjort et glimrende indtryk i traditionsklubben Kaufbeuren, hvor han i grundspillet leverede 65 point i 51 kampe og på den måde skød sig ind i top 10 på ligaens topscorerliste. 

I slutspillet blev det dog blot til tre point i 11 kampe for Kaufbeuren, der endte i semifinalen, men det betyder ikke, at Rungsted ikke har tiltro til sin nye mand, naturligvis. 

Sarault har en fin nordamerikansk fortid med flotte point OHL og over 100 kampe i AHL. Det alene borger for en vis kvalitet. 

Rungsted Seier Capital præsenterer ham således: 

I Kaufbeuren udgjorde han en målfarlig duo med den tidligere Herning-spiller Sami Blomqvist, der har givet Sarault de bedste referencer til os. Året inden spillede han sammen med den tidligere Rungsted spiller Joel Johansson i EC Bad Neuheim, og Joel har ligeledes givet Charlie de bedste referencer med på vejen.

Charlie Sarault beskrives som en dygtig skøjteløber, en fantastisk playmaker og en rigtig god holdkammerat.

Som junior spillede Sarault fem sæsoner i den stærke canadiske juniorliga QMJHL, hvor han det sidste år blev vicetopscorer med 108 point, kun ét enkelt point efter den nuværende Florida Panthers-spiller Vincent Trocheck. Herefter gik turen til AHL og ECHL, inden turen gik over dammen til Europa i 2016.