Rungsted har fundet ny cheftræner

Rungsted Jubel - Foto: Bluelinemedia.dk

Det bliver den tidligere udviklingschef i Danmarks Ishockey Union, Flemming Green, der overtager det ledige cheftrænersæde i Rungsted Seier Capital.

49-årige Flemming Green har siden 2006 været ansat som udviklingschef i Danmarks Ishockey Union, hvor han sideløbende i perioder har fungeret som U16-landstræner, U18-landstræner samt videocoach for U20,- og seniorlandsholdet.

– Flemming Green er, som navnet antyder, en del af “Green-dynastiet” og er storebror til Rungsteds tidligere kaptajn Morten Green og far til Rungsteds center Gustav Green. Hvis man har haft sin gang i Rungsted gennem årene, er Flemming et kendt ansigt, og han har tidligere været med omkring eliteholdet, da han var assistenttræner i guldsæsonen 2001/02, skriver Rungsted Seier Capital i en pressemeddelelse.

Flemming Green tager over efter Peter Johansson, som blev fyret for tre dage siden.

– Da muligheden bød sig, var vi ikke i tvivl om, at Flemming havde den helt rigtige profil. Jeg forventer, at Flemming vil finde en god balance mellem at udvikle spillere, og få holdet til at præstere i toppen af Metal Ligaen, siger Rungsteds sportschef Morten Hagen.

Flemming Greens aftale med Rungsted gælder for den kommende sæson.