Rungsted-gutter: Stolte og beærede, men ikke tilfredse endnu

Foto: Jan Korsgaard

For første gang i 17 år er Rungsted i en DM-finale, og i går var spillerne på fanvisit i Hørsholm Midtpunkt for at lade op til finaleserien og skrive autografer til de fremmødte supportere. Ikke noget problem med det afbræk, slog Nikolai Gade fast overfor Rungsted Seier Capital TV, da han blev interviewet efter event.

– Det betyder lige så meget for hele byen, som det betyder for os. Det er vigtigt, at vi tager os tid til at sige hej til fansene. Det er nice, sagde Gade, der også kaldte sig Rungsted-dreng helt ind til knoglerne. 

– Jeg er rigtig stolt og beæret over at være en del af den her rejse, vi har haft. Det er helt vildt, så meget vand, der er løbet under broen, siden vi spillede den første kamp under det nye setup for fem-seks år siden. Det har været en vildt fed rejse at være med på. Kæmpestort. Jeg glæder mig rigtig meget til finale og jeg er stolt og beæret over at være med til det, sagde Gade. 

En anden Rungsted-gut, Joachim Holten Møller, har guldhjelme derhjemme. De er vundet med SønderjyskE, men Holten Møller er som bekendt også Rungsted-mand helt ind til knoglerne. 

– Da vi startede det her projekt, var det bestemt ikke finaler, vi talte om. Nu snakker hele byen finale, og vi er ikke tilfredse. Vi mangler toppen af kransekagen, sagde Holten Møller. 

Om den kommende serie mod SønderjyskE:

– Vi skal spille vores spil og være gode til det, vi kan. Vi har lært en del af de kampe i grundserien, vi har tabt mod SønderjyskE. Måske har vi spillet en smule for naivt i nogle tilfælde. Vi skal smide pucken dybt og sørge for, at de ikke stopper os i midtzonen og vender spillet. Det er de dygtige til, sagde Holten Møller til Rungsted Seier Capital TV.