Rungsted fyrer Peter Johansson med øjeblikkelig virkning

Foto: Jan Korsgaard

Allerede inden sæsonen er gået i gang, har Rungsted sagt farvel til træner Peter Johansson, der dermed tager afsked med sin tredje danske klub, siden han ankom til Frederikshavn midt i sæsonen 2014/15. 

Det skriver Rungsted Seier Capital i en pressemeddelelse. 

Her førte han nordjyderne til to bronzemedaljer, inden han skiftede til Odense og opnåede næsten samme resultat med de fynske Bulldogs, der tabte semifinalen mod Gentofte og derefter bronzekampene mod Frederikshavn. 

Det var yderligere nærhed til familien i Helsingborg, der fik Peter Johansson til at skifte til Fyn, og nærheden blev endnu større, da svenskeren i sin sidste sæson ramte Rungsted. 

Peter Johansson havde her en glimrende trup, der havde problemer med skader i lange perioder af sæsonen, men det endte med endnu en bronzemedalje, hvilket var et fornuftigt resultat og i øvrigt Rungsteds første medalje siden 2003. 

Nu er det uenigheder med ledelsen om den sportslige kurs, der får Rungsted og Johansson til at skilles, og spørgsmålet er, om engagement i tre klubber og tre bronzemedaljer var, hvad Peter Johansson opnåede i dansk ishockey.