Rungsted fik revanche i klassikeren

Foto: Jan Korsgaard

Rungsted-Rødovre 2-1 (2-0,0-0,0-1) Rungsted Ishockey fik endelig has på lokalrivalerne fra Rødovre i aften, da 2058 tilskuere skabte en forrygende stemning i Saxo Bank Arena og løftede hjemmeholdet frem til en eftertragtet sejr i den sjællandske klassiker.

Dermed fik Rungsted revanche efter tre nederlag til Rødovre tidligere på sæsonen, og også akut revanche for nederlaget i går i Rødovre Skøjte Arena.

Det var to mål i første periode, der afgjorde sagerne for Rungsted, der pudsigt nok gav debut til Gustav Green, nevø til Morten Green. “Store Green” scorede kampens første mål efter otte minutter, og så var Nikolaj Rosenthal på spil, da der manglede fire minutter.

I det 33. minut reducerede Phillip Bruggisser, og det skulle vise sig at blive kampens sidste mål. Rødovre havde ifølge Rødovre Lokal Nyt en kæmpe chance for udligne i slutfasen, men den missede Mikael T. Christensen og Mathias Asperup.

FACEOFF-online.dk havde desværre ikke nogen reporter i Saxo Bank Arena i aften. Men se her et glimrende videoklip, hvor Morten Green fortæller om kampen og at have sin nevø med på samme bænk.