Rungsted fik brudt “Gentofte-forbandelsen”

Foto: Jan Korsgaard

Gentofte Stars-Rungsted Seier Capital 1-2 (0-0,0-1,1-0) 0-1 Vældig dramatisk afslutning på kampen mellem Rungsted og Gentofte i aften. Blot otte sekunder før overtidens udløb scorede Nikolaj Rosenthal det afgørende 2-1-mål for gæsterne. Og i sekunderne derefter var Mads Carlsen så rasende, at han brokkede sig til en matchstraf efter kampen altså var slut.

Det var første gang i sæsonen Rungsted overhovedet fik point mod Gentofte i Slaget om Strandvejen, og det var tæt på at være blevet til alle tre.

Rungsted førte nemlig 1-0 frem til der manglede 62 sekunder af den ordinære spilletid. Men Joonas Riekkinen skød på mål i en sidste Gentofte-satsning og Marlo Koponen rettede af inde foran mål til 1-1.

Hård match lige fra start i en målløs første periode. Begge hold ofrede sig hårdt fra start og Lindskoug og Seppänen stod godt i de to bure. Fin intensitet i Gentofte.

Første mål kom efter godt en halv time.

Det var Rungsteds Brendon Nash, der satte gæsternes 1-0-føring, da han tog fat i pucken, drønede forbi en række modstandere og satte pucken ind.

Derefter skulle vi altså helt frem til slutfasen, før Gentofte udlignede og udover Mads Carlsens matchstraf for protester, var der også stor utilfredshed hos hjemmeholdet fans, der savnede udvisninger til Rungsted i kampens afgørende fase.

Rungsted-spillerne kan drøne på juleferie i vished om, “at forbandelsen er brudt” og Gentofte er besejret. Seier Capital-drengene kan stadig kigge opad i tabellen.

Faceoff.dk kunne desværre ikke være til stede i Gentofte. Reportagen skrevet på baggrund af fakta og Metalligaen.dk’s liveupdate.