Rungsted cruisede over Herlev

Foto: Jan Korsgaard

Rungsted Seier Capital-Herlev Eagles 5-0 (1-0.3-0,1-0) Rungsted Seier Capitals havde ikke det mindste problem med at affærdige Herlev Eagles i kampen i aften i Saxo Bank Arena. Dermed ligner Rungsted efterhånden et slutspilshold – som Per Holten Møller også betonede, at holdet ville gøre i fald af en sejr – mens Herlev Eagles stille og roligt synes at sige farvel til mulighederne for slutspil.

Rungsted dominerede stort fra start, og Anders Grönlunds åbningsmål kom allerede efter seks minutter. Det var et Rungsted-hold, der kun stillede med tre kæder og en enkelt reserve, nøjagtig som gæsterne.

2-0-målet kom hurtigt i anden periode ved Nikolaj Rosenthal og tre minutter senere scorede Erik Hjalmarsson til 3-0 for hjemmeholdet. Kampen syntes afgjort foran 915 tilskuere.

Michael Clemente havde målet for Rungsted og noterede sig en shutout, for han holdt kampen ud.

Antti Kangasniemi scorede til 4-0 i powerplay kort før anden pause, og i slutfasen var det Drew Schiestel, der lukkede og slukkede kampen.

Rungsted snuser nu pludselig til Rødovre og Odense i tabellen og har 14 point ned til Gentofte under stregen med 11 kampe igen. Den misser Rungsted ikke.

FACEOFF-online.dk havde desværre reporterafbud fra Rungsted. Reportagen er skrevet på baggrund af kamprapporten.