Rungsted afslutter også “bidesagen”

Rungsted har anerkendt, at videoen fra kampen i Esbjerg torsdag aften ikke kan give noget entydigt bevis på, at Mike Dalhuisen bed Anthony Aquino i sekvensen. Det kunne altså ikke bevises, at mærkerne i Aquinos hånd stammede fra et modstanderbid, og dermed lukker også Rungsted sagen.

Det siger direktør Thomas Friberg til JydskeVestkysten.

– Jeg er stor tilhænger af vores retssystem, hvor man er uskyldig, indtil det modsatte er bevist, og da vi ikke kan se på billeder, at Dalhuisen bider, gør vi ikke mere ved sagen, siger han til avisen.

– Vi har fået markeret, at vi ikke finder Dalhuisens opførsel i orden, og så må vi lade det være ved det. Mon ikke de to spillere selv finder ud af at afregne, når de mødes igen, spørger han.

Samme holdning har Esbjerg Energy-direktør Christian Rølmer Christensen i forhold til spillernes indbyrdes regnskab.

– Jeg er lidt træt af, at Rungsted farer sådan ud på den måde, når de ikke har skyggen af beviser mod vores spiller. Og Mike er lidt træt af, at han nu bliver kendt som ishockeyens Luis Suarez. Han er en hård spiller, men han har aldrig bidt noget. Og det har han stadig ikke, siger Christian Rølmer Christensen til JydskeVestkysten.