Ronny Larsen: Heldigvis ingen hjernerystelser

#21 Jeppe Jul Korsgaard - Aalborg Pirates - #40 Martin Lefebvre - Aalborg Pirates - #93 Christopher Frederiksen - Aalborg Pirates - #11 Olivier Hinse - Aalborg Pirates - #7 Kirill Kabanov - Aalborg Pirates

Tre Aalborg Pirates-spillere måtte udgå fra gårsdagens kamp i Esbjerg: Lasse Bo Knudsen fik en alt for hård tackling fra Carson McMillan, der resulterede i en matchstraf til Esbjerg-spilleren, mens Christopher Frederiksen og Mikkel Højbjerg senere i kampen måtte udgå mere eller mindre groggy efter hændelige uheld.

En hård pille at sluge lige op til Final4-weekenden i Aalborg, men heldigvis for Pirates ser det ud, at alle tre spillere er nogenlunde på toppen igen, siger Aalborgs assisterende træner Ronny Larsen til Nordjyske. 

– Heldigvis slap de vist med skrækken. Intet tyder på, at nogle af dem har fået en hjernerystelse. Det var ikke en svinsk kamp, og jeg vil ikke bebrejde Esbjerg for hårdt spil, siger han til avisen. 

I forvejen havde Aalborg Kirill Kabanov, Oliver Anker Christensen, Bjarke Møller og Kristian Kodal ude, så der arbejdes formentlig på højtryk i Aalborg-lejren for at få den bredest mulige trup til den vigtige kamp på fredag i Jyske Bank Boxen.