Rødovre vandt tæt lokalderby i Hvidovre

Foto: Martin Ladegaard

Hvidovre Ishockey Fighters-Rødovre Mighty Bulls 2-3 (1-2,0-0,1-1) 1092 tilskuere var på plads i Hvidovre i dag, hvor hjemmeholdet skulle piske det sidste ud af håbet om play-in med en sejr i lokalderbyet. En dejlig kulisse, hvor Sebastian Svendsen scorede det første mål, efter at Victor Cubars havde arbejdet godt bag eget mål. 

Udligningen af Philip Schultz for Rødovre i 14. minut, og powerplay til gæsterne i slutfasen af første periode. Formstærke Morten Andreasen slog til og sendte gæsterne i kampens førersæde efter en stærk Rødovre-afslutning på anden periode. 

Rødovre klarede ikke at udnytte næsten to minutter i fem mod tre i anden periode – og kort efter skød Victor Cubars på overliggeren. Også Steffen Klarskov skød på aluminiummet, men de midterste 20 minutter sluttede uden scoring. 

Dramatisk højdepunkt i tredje periode, hvor Jacob Böll fik en 2+10 minutters udvisning for en tackling til hovedet på svenske Victor Björkung, der var på vej fremad. 

Kort forinden havde Victor Cubars arbejdet godt igen og banet vejen for Christian Vaagensøs 2-2-udligning. 

Rødovre kom i overtal lige over det 50. minut, og det udnyttede Jannik Karvinen til at score det afgørende mål. I øvrigt med den nye finne Eetu Vento som en af assisterne. 

– Det var ikke en ond affære, men en intens og flot hockeyfight, med for mange udvisninger i forhold til det nødvendige, skriver Hvidovre Fighters Facebook-side, som dette referat er baseret på sammen med fakta fra kampen