Rødovre triumferede i Bitcoin Arena

Foto: Jan Korsgaard

Rungsted Seier Capital-Rødovre Mighty Bulls 3-4 (1-0,1-2,1-2) Anders Schultz afgjorde i aften den kamp, som Rødovre-spillere helst vil afgøre: Traditionskampen mod Rungsted – og det endda på udebane i Bitcoin Arena.

Dermed sørgede Schultz for at Rødovre endte bedst i point i duellerne mod Rungsted i denne sæson. Hans afgørende mål kom tre minutter før tid, og han blev assisteret af Kevin Montgomery og Kasper Jensen.

Rødovre havde både Steffen Klarskov og Mads Eller med på holdet igen, og det gav en vis tyngde til gæsternes offensiv, der naturligvis stadig måtte undvære Rasmus Astrup.

Rungsted var bedst i første periode, hvor Nikolaj Rosenthal scorede det eneste mål, og vi skulle helt frem til den halve time, før der igen kom gang i målscoringen.

Jannik Karvinen scorede efter en halv time i powerplay for Rødovre, men Morten Green slog lynhurtigt igen med hjemmeholdets 2-1-scoring. Inden perioden var udløbet kunne de 1152 tilskuere se Morten Andreasen sætte 2-2-målet.

Kevin Lindskoug var tilbage i Rungsted-målet, mens Gasper Kroseljs skade fra tidligere på ugen ikke var slemmere end at sloveneren igen kunne spille i aften.

To lynhurtige mål igen kort før det 50. minut gjorde det til 3-3. Først Matthias Asperup for Rødovre, siden Morten Jensen for Rungsted.

Og så kom altså Anders Schultz’ afgørende mål. Tre vigtige point for Rødovre i kampen om ikke mindst top seks-pladserne.

Faceoff.dk kunne desværre ikke være til stede i Rungsted i aften. Reportagen skrevet på baggrund af kampfakta.