Rødovre-træner forlænger med to sæsoner

Foto: Jan Korsgaard

Rødovres træner Magnus Bogren bliver i yderligere to sæsoner i klubben, skriver Rødovre Mighty Bulls i en pressemeddelelse, der netop er udsendt.

Den svenske træner har nydt stor respekt, siden han ankom til Rødovre før denne sæson, og klubben har altså nu valgt at forlænge med ham.

– Vi ser Magnus som et stort aktiv – både for os og for RSIK -, og er meget glade for, at vi kan forsætte det projekt, som vi har sat i gang. Han har en central plads i den sportslige strategi og hans tilgang til arbejdet med unge spillere, tror jeg på, kommer til at være til stor gavn for både spillerne i Mighty Bulls og de unge i RSIK, siger direktør Bjørn Sørensen.

– Magnus nyder stor respekt i vores trup og hos alle omkring holdet og klubben. Han bruger utrolig meget tid på at være velforberedt på alle punkter og har en professionel indstilling til alt, hvad han foretager sig. Det mener både bestyrelsen og jeg også, at vi kan se resultater af allerede nu, tilføjer Sørensen.

Magnus Bogren kom til Rødovre efter mere end 15 år i den svenske topklub Rögle med stor eliteerfaring fra både junior- og seniorplan. Han havde blandt andet haft roller som cheftræner og assistenttræner på eliteholdet samt været chef for hockeygymnasiet.