Rødovre skal have ny træner: Bogren skriver under i Tingsryd

Foto: Jan Korsgaard

Rødovre-træner Magnus Bogren har fået nyt job.

Han bliver træner i Hockeyallsvenskan, hvor han skal træne Smålandsklubben Tingsryds AIK. En klub, der i øvrigt tidligere har haft en anden Rødovre-coach, Magnus Sundquist, i spidsen.

Det skriver den svenske avis Smålandsposten på sit hockeysite. 

Bogren meddelte tidligere i dag sportschef Jørgen Illemann, at han gør brug af en klausul i kontrakten, der kunne sende ham til en klub i SHL eller Allsvenskan, og det skete altså nu.

– Det er selvfølgelig ærgerligt med en sådan besked nu, hvor vi allerede var i gang med at sammensætte holdet til den kommende sæson. Men vi kendte til præmissen, så på den baggrund er der ingen ”bad feelings” fra vores side. Det har ligget i hans kontrakt, at han kunne gøre dette inden d. 31. marts, siger Rødovre-sportschefen. 

– Klubben og jeg har været rigtig glade for samarbejdet med Magnus gennem de seneste to år. Magnus har ydet et fantastisk godt stykke arbejde i Rødovre, og kom til klubben med helt nye briller og mange gode inputs. Magnus har tilført os nogle tanker og idéer med afsæt i, hvorledes man griber tingene an i de højeste svenske rækker, og som de fleste ved, er det en anden hylde end den, vi er på i Metal Ligaen, så det har været rigtig positivt.

– Vi ønsker Magnus held og lykke med de nye udfordringer i Hockeyallsvenskan. Vi har som sagt været rigtig glade for samarbejdet, så det kan sagtens være en mulighed, at vi ”mødes” igen på et senere tidspunkt, fortæller Jørgen Illemann.

Magnus Bogren om skiftet hjem til svensk ishockey:

– Jeg fik lidt pludseligt en henvendelse fra en Hockeyallsvenskan-klub, som endte med at komme med et tilbud, som jeg ikke følte, at jeg kunne sige ”nej tak” til. Det er ikke hver dag, at man får en sådan chance som træner, og jeg følte samtidig, at det var det rigtige for mig. Man ved ikke, hvornår et sådan tilbud dukker op igen.

– Jeg har haft to rigtig gode år i Rødovre og har befundet mig rigtig godt i både klubben og byen. Jeg vil gerne sige tak til alle, som jeg har været engageret med og til alle dem, som jeg har samarbejdet med gennem de seneste to år.

Rødovre skal dermed på jagt efter en ny coach, der skal bygge det kommende hold op. Spændende, hvilken løsning og nationalitet det ender med i klubben.