Rødovre: Nicklas Carlsen på toårig kontrakt

Foto: Jan Korsgaard

Det har ladet vente på sig, men nu er Rødovre Mighty Bulls i gang med offentliggørelsen af kontrakter til den kommende sæson. Første mand i den nye fold er Nicklas Carlsen, der har skrevet en kontrakt for de kommende to sæsoner, meddeler klubbens hjemmeside.

– Det er måske nemt at sige, at vi bevæger os i den rigtige retning, men først og fremmest dækker det over måden, vi spiller på. Vi spillede bedre kampe sidste år, og lå med i toppen i lang tid. Vi er stadigvæk et ungt hold, der mangler det sidste, for at kunne blive i toppen en hel sæson. Det bliver en lille smule nemmere næste år, hvor der er mange dygtige unge spillere, der er blevet ældre, siger Nicklas Carlsen i et interview med Rødovre Lokal Nyt, der har fanget den arbejdsomme mand.

– Jeg går forrest og prøver og vise vejen. Jeg giver mig altid 100 procent for holdet. Jeg har ikke et krav til mig selv om, at jeg skal lave et bestemt antal point, men jeg gør alt for holdet, siger han.

Nicklas Carlsen har prøvet en del i sin unge karriere. I fjor blev han årets spiller i Rødovre, og  han har både været omkring SønderjyskE, Herlev og Hvidovre og har spillet 349 kampe i Metal Ligaen på trods af, at han blot er 25 år.