Rødovre møder Kristianstads IK i aften

Foto: Jan Korsgaard

Rødovre Mighty Bulls skal ud i et par interessante kampe i de kommende dage. I aften gælder det Division I-holdet fra Kristianstads IK, som tabte 2-6 i Rungsted i aftes, mens det i morgen bliver en knaldhård match mod Almtuna fra Allsvenskan.

Og det er et noget decimeret Rødovre-angreb, der møder op til kampene, skriver klubbens hjemmeside. 

Steffen Klarskov, Nicklas Carlsen, Lars Eller og Matthias Asperup spiller ikke weekenden. David Suvanto sidder over mod Kristianstad af private årsager, men er tilbage på isen mod Almtuna. Til gengæld bliver der trods alt debut til Mighty Bulls’ nye finske forward Riku Pitkänen.

– Det var lidt tilfældigt med de to kampe her (på to dage). Men det er en god test med mange kampe på kort tid, og vi spiller også tirsdag igen (i Herlev, red.), siger træner Magnus Bogren til Mightybulls.dk.

Kristianstad er ét af de bedste hold i den svenske 1. division. De har bygget lidt om til den kommende sæson og har en målsætning om at op i en højere række. Almtuna er et hold, som mange tipper til at slutte i toppen af HockeyAllsvenskan, så det bliver to rigtig hårde kampe, siger han.

Der er faceoff klokken 19 i aften og klokken 14 i morgen i Rødovre.