Rødovre Kommune har sagt ja til nyt arenanavn

Foto: Jan Korsgaard

Det lå i kortene, at kommunalbestyrelsen i Rødovre ville sige ja til, at arenanavnet på Rødovre Skøjte Arena kunne sælges i kommercielt øjemed. Tirsdag aften blev det en realitet, da forslaget blev vedtaget. Kun Liste Ø, Enhedslisten, stemte imod. Det nøjagtige stemmetal var 14-2 i favør af mulighed for et arenanavn.

Bilagene afslører, at Rødovre Mighty Bulls har en sponsor på hånden, og derfor varer det næppe længe, før vi skal kalde Rødovre Skøjte Arena noget nyt. Det bliver første gang i historien. 

Det vil koste Mighty Bulls 45.000 kroner at købe halnavnet. Kommunen får en række modydelser på en foreløbig toårig aftale, der indebærer at:

  • Rødovre Mighty Bulls køber navnerettighederne til Rødovre Skøjte Arena af Rødovre Kommune for en 2-årig periode med option på yderligere et år.
  • Det nye navn skal yderligere fremgå af indgangspartiet til skøjtearenaen samt skiltet/informationstavlen på Rødovre Parkvej.
  • Navneændringen skal fremgå af al kommunikation fra Rødovre Mighty Bulls samt øvrige brugere af skøjtearenaen (RSIK og RSIK’s Kunstafdeling). Trafikal skiltning og i kommunal kommunikation vil skøjtearenaen fortsat være ”Rødovre Skøjte Arena”.
  • Rødovre Kommune skal godkende navnet, så det er foreneligt med sport og idrætsliv, samt grafisk udformning og opsætning af skilte.