Rødovre klar med ny, udenlandsk back

Rødovre Mighty Bulls har underskrevet en kontrakt med en ny, udenlandsk back, meddeler klubben i en status på truppen på mightybulls.dk, der netop er kommet på det officielle site. Samtidig er klubben til stadighed på jagt efter en importmålmand som afløser for svenske Stefan Ridderwall, skriver mightybulls.dk.

– Vi kan allerede nu afsløre, at vi har underskrevet kontrakt med en ny udenlandsk back. Han lander i Rødovre primo august, hvor han meldes ud. Han meldes ikke ud før, da vi afventer godkendelse af arbejdstilladelsen fra myndighederne, lyder det fra Rødovre-ledelsen.

Rødovre har også flere danske tilføjelser på vej, skriver klubben, der ligeledes vil holde et præsentationsarrangement i begyndelsen af sæsonen.

– Her kan fans, frivillige og partnere komme til at møde den kommende sæsons trup samt cheftræner Jesper Duus. Der arbejdes også på, at man igen i år kan træne lidt med spillerne på isen samt prøve at score på målmændene inden mødet. Datoen for arrangementet annonceres på hjemmesiden og Facebook på et senere tidspunkt, skriver mightybulls.dk.