Rødovre-keeper efter fuld tid: – Dejlig følelse at vinde

Rødovre-målmand Jon Lee-Olsen stod sin første hele kamp for Mighty Bulls i tirsdagens 4-3-sejr hjemme over mestrene fra Esbjerg Energy. Og den 24-årige keeper, med fortid i blandt andet SønderjyskE, havde et stort smil på læben.

– Det er en god følelse, når man vinder. Specielt i overtiden, hvor det er lidt mere nervøst på en eller anden måde. Der skal én fejl til, og så bliver der scoret, sagde Jon Lee-Olsen, der havde svært ved at vurdere det omstridte Esbjerg-mål i slutning en af anden periode.

– Det er svært at sige noget omkring den scoring. Jeg er nok den sidste, der skal tænke på den situation, så det overlader jeg til mine holdkammerater.

Rødovre førte 1-0 efter de første 20 minutter, og keeperen er godt tilfreds med sit holds indsats – især i begyndelsen af matchen.

– Vi kommer godt ud til kampen og spiller fint i deres zone. Vi bliver farlige og får skabt nogle chancer. Esbjerg er måske lidt heldige med de mål, de får. Ellers synes jeg, vi kæmper for vores mål. Og det er dejlig at se efter vores seneste kamp mod Rungsted, fortalte Jon Lee-Olsen, der formentlig håber på endnu mere spilletid.

– Jeg ved ikke, om jeg står på fredag mod Herlev. Vi må se, hvad der sker. Nu skal vi lige have en træning i morgen.