Rødovre henter Eetu Vento fra Herning

Foto: Jan Korsgaard

Eetu Vento fandt hurtigt en ny klub. Den unge finske Herning-back, der måtte “lade livet” i den midtjyske trup, fortsætter i Rødovre for resten af sæsonen, meddeler Mighty Bulls, der forventer, at finnen debuterer på torsdag i Rødovre, hvor Odense kommer på besøg. 

– For at være helt ærlige, så havde vi ikke det store dybdegående kendskab til Eetu, men vores direktør fik pludselig en henvendelse fra Hernings ledelse lørdag, om muligheden for at tilknytte Eetu, siger Rødovres sportschef Jørgen Illemann til klubbens hjemmeside. 

– Da vi fik muligheden for at tilknytte ham på særdeles gunstige vilkår for os, var det bare om at slå til med det samme. Vi har jo pt. har Patrick Flügge ude på ubestemt tid med en hjernerystelse og er i forvejen lidt sårbare i forhold til skader på vores backs. Så med udsigten til en hård afslutning på grundspillet og et hårdt playoff, var det bare en win-win situation for både os og Eetu, siger han. 

– Når man får tilbudt en spiller, der har spillet fuld tid i Herning gennem hele sæsonen, går man sjældent helt galt i byen. Der er jo en grund til, at Herning topper grundspillet rimelig suverænt. Vores træner, Magnus Bogren, har også gennem et stykke tid gået og ”sukket” efter en højrefattet back, så det hele gik bare lige pludselig op i en højere enhed, slutter Jørgen Illemann.