Rødovre henter amerikansk back med fin fortid

Rødovre Mighty Bulls har landet en amerikansk back i form af 28-årige Kevin Montgomery, der i sidste sæson spillede ECHL for Florida Everblades. Forinden har Kevin Montgomery spillet tre sæsoner i europæisk ishockey med ganske fine tal til følge, ligesom han tidligere har været U18-verdensmester med USA.

Tidligere i karrieren har han spillet næsten 200 kampe i AHL for Lake Erie Monsters og Oklahoma City Barons:

Det er Rødovre Lokal Nyt, der præsenterer historien:

– Jeg er en tovejs back, som er stærk med pucken, både når det gælder om at sende pasninger ud af zonen til mine holdkammerater, sætte op i offensiv zone og når pucken skal transporteres. Jeg kan godt det fysiske spil, og står altid op for mine holdkammerater, men det er ikke, hvad jeg foretrækker og det er jo heller ikke det, som er primært i europæisk ishockey, siger Montgomery til RLN.

– Jeg skyder for lidt. Det er lidt underligt, for mine tidligere trænere siger, jeg har et godt skud og jeg skal skyde mere, men jeg foretrækker bare at sætte mine holdkammerater op, lyder det fra amerikaneren – der tydeligvis også har en god del flere assister end mål på cv’et.

– Det er mit indtryk, at Rødovre har en fast stamme af dygtige danske spillere, som har en god kemi.

– Det har været med til at beslutte mit valg i Rødovre, for jeg har fået flere gode tilbud, men jeg ville spille i Skandinavien, som jeg synes utrolig godt om. Blandt andet fordi fansene her er højlydte, og har nogle sjove traditioner, som jeg godt kan lide, tilføjer Kevin Montgomery, der allerede er landet i København.

Her er hans karriere i tal: