Rødovre har ny målmand på plads

Han hedder Chris Carozzi, manden der skal afløse Stefan Ridderwall i målet hos Rødovre i den kommende sæson. Det skriver Rødovre Lokal Nyt her til aften. RLN har talt med Carozzi, der netop er ankommet til Københavnsområdet, hvor han skal træne med i morgen.

– Jeg vil gerne være en leder på holdet. Min rolle er selvfølgelig at stoppe pucken, men også at arbejde hårdt og sætte et eksempel for, hvad det kræver at vinde kampe. Jeg er ret stille på kampdage, men forsøger at lede med min fysiske tilstedeværelse på isen, siger Carozzi, der havde sin første europæiske sæson i fjor.

Her spillede han for den italienske topklub Asiago Hockey, som flere danske klubber har stiftet bekendtskab med de seneste sæsoner i Continental Cup.

Carozzi spillede ikke i slutspillet for Asiago, som det kan ses på nedenstående statistik, men det skulle simpelthen – så vidt Faceoff.dk kan spore sig til – være fordi træner Pat Lefebvre – i øvrigt tidligere Rødovre-spillere – foretrak at bruge sin udlændingekvote på fire mand på markspillere i slutspillet.

Carozzi er draftet i 6. runde af daværende Atlanta Thrashers, tilbage i 2008. Han er tidligere U18-verdensmester med Canada, og han har pendlet mellem AHL og ECHL, inden han rykkede til Europa.

– Jeg har spillet mod Sebastian Dahm, men kender ham ikke personligt. Jeg har læst om ham, hvordan han spillede heri klubben i fem år, og kom så til Østrig bagefter. Det er en inspiration for mig, siger Chris Carozzi til RLN.

I Rødovre er han “programmeret” som førstemålmand, men med en Jon Lee-Olsen i hælene, der vil være ivrig efter spilletid.