Rødovre har kurs mod en top fire-placering

Foto: Jan Korsgaard

Rødovre Mighty Bulls har kurs mod en placering i top fire. 

Det blev understreget i dag, da Rødovre-mandskabet på hjemmebane vandt 3-1 over grundspilsvinderne fra Herning. Overraskende nok var blot 819 tilskuere mødt op i Rødovre Skøjte Arena, hvor de kunne se en første periode, der blot bød på en enkelt scoring. Det var endda en af de sjældne målscorere, Sebastian Bergholt, der bragte hjemmeholdet foran.

Han blev assisteret af unge Philip Schultz og Mads Eller.

Rødovre havde igen Stefan Ridderwall på kassen og fravalgte altså Gasper Kroselj – hvis muligheden for bringe sloveneren var til stede. William Rørth vandt guld med RSIK’s U20-hold tidligere på dagen, så ganske pudsigt var det Rødovres startende målmandspar, Ridderwall og Lee-Olsen, der var tilbage hos hjemmeholdet. 

Herning gav comeback til Mathias Mølgaard, der var tilbage efter en lang skadespause, og også backen Mathias Pedersen, der blev fravalgt af Blue Fox tidligere på sæsonen, var med til at hjælpe til for gæsterne, der også havde folk til U20-DM. 

Ikke mange udvisninger i dagens kamp, men to af dem faldt i tiden 46:25 til Rødovre, og det udnyttede Herning-backen Christian Silfver prompte til at udligne. 

Rødovre kom igen. Kaptajnen, Morten Andreasen, scorede til 2-1 for hjemmeholdet i tiden 51:02 og fire minutter senere lagde Jonas Sass til med 3-1’eren.

Flot af Rødovre, der – alt efter Frederikshavns kamp mod SønderjyskE – nu har muligheden for at løfte sig helt op på tredjepladsen i grundspillet. 

Rødovre møder Gentofte i den sidste hjemmekamp i grundspillet tirsdag aften, mens Herning slutter af mod Rungsted.