Rødovre-debut til finsk back i aften

Debut til Rødovre Mighty Bulls nye back i dagens opgør mod Gentofte.

Den nye spiller med nummer 77 hedder Jere Pulli og han skal forstærke Jesper Duus’ mandskab i defensiven i den kommende tid og frem i og mod slutspillet, hvor holdet fra Vestegnen meget gerne vil længere end kvartfinalen i denne sæson.

Her skal Jere Pulli – som i øvrigt har trænet med Rødovre i løbet af den her uge – hjælpe med yderligere defensiv stabilitet og fysik og ekstra bredde. Det er det, Rødovre Mighty Bulls har manglet op gennem grundspillet. Og lige nu sidder Mike Rådde ude på ubestemt tid, mens han forsøger at komme sig over efterveerne af en hjernerystelse.

Men ind kommer altså Jere Pulli, der i en alder af blot 24 år allerede har haft fire sæsoner i den bedste finske række, Liiga. To hele af slagsen står han noteret for. Til gengæld har han i de seneste to sæsoner været uden for Liiga – i denne sæson har han syv kampe i Mestis for Keupa.

– Jeg forventer at komme med noget fysik til holdet. Jeg elsker at tackle og byder muligheden sig, så tager jeg den helt bestemt. Det er også i egen zone, jeg har min force. Jeg er vel det, som man kalder en ’stay at home’ back. Jeg kan dog godt gå med frem i spillet, men min fokus er at lukke af bagud, siger han til Rødovre Lokal Nyt.

I sidste sæson spillede han for et af de bedste hold i Kazakhstan, Torpedo-Kazzinc, der spiller med i den næstbedste russiske liga, VHL.

Jere Pulli betegnes på Eliteprospects som en solid, defensiv back, der er dygtig i opspillet og fysisk stærk. Til gengæld kan han have defensive problemer, hvis spillet vender hurtigt, lyder det ligeledes i beskrivelsen.