Rødovre vandt uden skønspil

Rødovre Mighty Bulls-Gentofte Stars 5-3 (1-0,2-2,2-1) Rødovre Mighty Bulls er stadig Sjællands ubetingede konger. I aften blev til sæsonens anden sejr over Gentofte Stars i det første opgør mellem de to klubber, siden Rødovre i sæsonpremieren vandt 4-0 i Gentofte. I aften så 1033 tilskuere på i Rødovre, hvor det endte 5-3 til hjemmeholdet i en stille og rolig affære.

En hurtig scoring af Nikolaj Zorko blev første periodes højdepunkt set med hjemmeholdets øjne. For ellers havde Stars faktisk flere gode chancer for at passere Stefan Ridderwall, der præsterede en række fine redninger og holdt nullet i de første 20 minutter.

De to hold delte to hurtige scoringer i begyndelsen af anden periode. Og Gentofte blev ved at holde sig i kampen i de midterste 20 minutter. Yannick Vedel fik nemlig reduceret Sebastian Bergholts 3-1-scoring – og dermed var spændingen intakt inden sidste periode.

Andrey Chistyakov scorede et hurtigt mål, og Mikael T. Christensen lukkede festen med sit 5-2-mål efter 54 minutter. Mads Linkes reducering i slutfasen var kosmetik.

Rødovre holder dermed tredjepladsen, mens Gentofte efterhånden trues af de bagvedliggende hold i en kamp, der foreløbig gælder femtepladsen.

– Jeg er bare glad for at vi fik tre point. Det var ikke den kønneste affære, men en sejr, er en sejr. Hvis jeg skal sige noget positivt, så viser vi, at vi er et vinderhold, når vi vinder, selvom vi ikke spiller vores bedste, sagde Mikael T. Christensen til Rødovre Lokal Nyt efter kampen.

FACEOFF-online.dk kunne desværre ikke være i Rødovre Skøjte Arena i aften. Reportagen baseret på lokale medier og kamprapporten.