Rødovre vandt uden at imponere

Rødovre Mighty Bulls-Aalborg Pirates 4-1 (2-1,1-0,1-0) Rødovre Mighty Bulls vandt som forventet hjemme over Aalborg Pirates i aften. Hjemmeholdets sejr blev på 4-1, men ifølge de lokale referater, var det alligevel ikke alt for overbevisende, hvad Mighty Bulls præsterede og præsenterede denne fredag aften.

Mikael T. Christensen blev første periodes enlige målscorer, da han noget heldigt fik skubbet pucken ind på en Aalborg-back, der selv bugserede den i mål. Gæsterne pressede hårdt på for udligning i slutningen af perioden – uden held.

I stedet øgede Jannik Karvinen til 2-0 efter et flot soloridt i anden periode, inden Nicolai Meyer – hvem ellers – fik reduceret for gæsterne. Næsten 1700 tilskuere var til hockey i Rødovre Skøjte Arena i aften. Stefan Ridderwall var tilbage i hjemmeholdets mål.

Nicklas Carlsens 3-1-scoring faldt igen på et tørt sted for hjemmeholdet, der i perioder var under pres af et energisk agerende gæstemandskab. Aalborg-holdet kunne dog ikke finde vej til netmaskerne, og Carlsens scoring kom  på en styring af et skud fra Mike Rådde.

Daniel Madsen fik en game misconduct i tredje periode og ødelagde dermed lidt af mulighederne for et Aalborg-comeback, og da det meste var faldet til ro, afsluttede Jonas Sass aftenen med sin 4-1-scoring.

Rødovre holder dermed fast i toppen af Metal Ligaen, mens Aalborg sammen med Herlev synes håbløst begravet under stregen.

Baseret på lokale medier og klubbernes hjemmesider